Uppdateringar på gång

Får börja med att be om ursäkt att jag har varit dålig på att uppdaterat hemsidan. Har haft fullt upp med att producera material till glamma.se, en rad egna personliga kreativa projekt, samt en del föreläsningar. Snabbaste sättet att få se vad jag skapar är att följa mig på mitt instagram konto: andersboerdesign.

Men snart kommer det uppdateringar på denna sida med, kanske en ny design också, ska se över det, men framförallt så kommer jag lägga in fler av mina verk här. Förhoppningsvis ska jag bli klar med uppdateringarna nu i helgen.

Tills dess får ni kolla min instagram.

Med vänliga hälsningar
/Anders

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: