Ett nytt steg i karriären

Har varit en intensiv men underbar vecka, därav har det inte blivit någon uppdatering här.

I måndags började jag min avslutande LIA (praktik) för min kommunikatör utbildning, som jag tar examen inom i december. Min LIA har jag på Glamma i Göteborg där mina huvudsakliga “titlar” är visuell grafisk kommunikatör och kreatör.

Redan nu under första veckan har jag hunnit skapat x antal reklambilder samt redigerat tre stycken make-up tutorials inför halloween samt reklamfilm för dem. Har dessutom hunnit fotograferat en del produktfoton och foton för reklambilder.

Kolla gärna in Glammas kanaler här nedan och lite längre ner kan ni även se lite av vad jag gjort under veckan.

Glammas hemsida
Glammas Instagram konto
Glammas Youtube kanal

 

Videos

hqdefault.jpg
Reklam för halloween tutorials

hqdefault-2.jpg
Unicorn tutorial

hqdefault-3.jpg
Sugarskull tutorial

hqdefault-4.jpg
Döskalle tutorial

Reklambilder

Rabatt puff.jpg730x200 kerastase.jpgGlamma löwengrip ver3.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: