Pantone color institute har nu släppt den årliga färgtrendrapporten inför nästa års vårsäsong.

Nyligen släppte Pantone Color Institute deras årliga färgtrendrapport som avser färgtrenderna inom mode och heminredning för nästa års vårsäsong. Som en hyllning till Pantone och för att jag gillar färger och att skapa infografik, har jag därför skapat en infografik som visar nästa års trender och inkluderar CMYK färgkoderna för varje färg som ni kan se här nedan.

Spring 2018 Fashion Color Trend Report For New York Fashion Week infographic.jpg

Även om rapporten främst avser färgtrender inom mode och inredning, är rapporten också användbar för kommunikatörer och grafiskdesigners.  Om ni vill läsa hela rapporten (på engelska) kan ni läsa den här: https://www.pantone.com/pantone-color-institute-releases-spring-2018-fashion-color-trend-report-for-new-york-fashion-week

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: